Closing

Zulte, 2 oktober 2018

 

 

Beste klant,

 

De overname van Voeders Algoet door ForFarmers die op 12 juni j.l. werd aangekondigd, is afgerond. Door de samenvoeging van Voeders Algoet en ForFarmers België worden wij de op één na grootste veevoederonderneming van België, een sterk bedrijf met ambitie.

Wat betekent dit voor u?

Voorlopig verandert er helemaal niks voor u. Uw huidige aanspreekpunten binnen Voeders Algoet blijven ongewijzigd. Onze medewerkers komen in dienst van ForFarmers België, maar blijven voor u het aanspreekpunt. Ook de producten die u van ons afneemt, blijven ongewijzigd.

We zijn verheugd met de overname en zijn ervan overtuigd dat de combinatie van beide bedrijven een meerwaarde is. Het is het ideale van twee werelden: de flexibiliteit van een familiebedrijf met de internationale kennis en het volume van een grote speler.

Onze gezamenlijke ambitie en de meerwaarde die wij u samen kunnen bieden, verduidelijken we graag op de beurs Agriflanders die van 10 tot 13 januari 2019 doorgaat in Flanders Expo in Gent. Wij nodigen u dan ook graag uit op onze beurstand (1371 - in hal 1) waar Voeders Algoet u samen met ForFarmers België zal verwelkomen.

Wij zien de samenwerking met u als klant met vertrouwen tegemoet en hopen u te mogen ontvangen op Agriflanders.

 

Vriendelijke groeten,

Familie Algoet